miercuri, aprilie 01, 2009

Labirint



Infectie

Nu de mult am vazut un documentar pe National Geografic,despre Dragonul Komodo, un specimen care poate lasa rani insemnate prin muscatura lui, mai rau daca rana nu e tratata poate duce la infectii crave, cauzatoare de moarte chiar caci saliva lui contine foarte multe bacterii.
S-a facut un studiu si s-a constatat ca si in gura umana sunt peste 80 de specii de bacterii, lucru care l-am observat pe pielea mea.
Nu am obiceiul sa-mi rod pielitele de la degete, dar si cand ma enerveaza cate una nu ma las pana nu o elimin definitiv. Asa am facut de curand cand m-am luptat cu o pielita o zi intreaga pana am eliminat-o, si m-am simtit foarte implinit de isprava mea, pe langa faptul ca deja facusem o mica gaurica in care mi-am lasat suficienta saliva cat sa-mi provoace o infectie pe cinste.
Intotdeauna am avut o admiratie pentru tot ce e natural, si am crezut in metode babesti, cu toate astea am folosit tot felul de leacuri moderne ca sa-mi vindec infectia, fara nici un rezultat. Pana nu am pus in practica o metoda traditionala rana nu s-a lasat pacalita. Mi-am folosit urina si rezultatele au inceput sa apara chiar dupa cateva ore, ajungand ca in cateva zile, degetul sa-si recapete forma initiala.