sâmbătă, octombrie 03, 2009

Cu aproximativ 3 luni in urma

Au trecut mai bine de doua luni de cand nu am mai postat nimic pe blog, trebuie sa recunosc ca in ultimul timp l-am neglijat, dar asta nu inseamna ca nu m-am gandit la el.
Totusi am sa incerc sa-mi aduc la zi anumite amintiri, sa redau in imagini sau scris ceea ce s-a cam petrecut in ultima vreme, ceea ce s-a petrecut in jurul meu.
Mi-am facut o mica reamintire a evenimentelor petrecute in ultima vreme, am luat un calendar si am incercuit toate zilele pe care mi le-am reamintit mai bine, am constatat ca sunt destul de multe si variate, dar parca nu suficiente, parca ar mai fi avut loc de multe alte intamplari si in datile ramase pe dinafara, in datile nebifate in calendar.
Nu am sa ma apuc sa insir chiar fiecare zi pe care mi-o amintesc, am sa ma rezum la zilele petrecute in mijlocul naturii, mai ales ca de aici am si cele mai multe imagini imortalizate.
In primul rand trebuie sa facem cunostinta cu Clubului de Turism Alpin Vanturarita Ramnicu Valcea, prin care am reusit sa ajung in mijlocul FRTE, unde pot spune ca am cunoscut oameni minunati, cu mici exceptii, dar nu vreau sa transform aceste amintiri in critici, prefer sa raman pe valul frumoas al rememorarii.
Primul eveniment ce mi s-a intiparit in minte intr-un mod placut a fost Trofeul Brasovului, organizat de floare de Colt Brasov, care s-a desfasurat in Bucegi, unde, pentru mine a fost pentru prima oara cand am vazut o poiana plina de corturi, fiind impins de curiozitate am numarat in jur la vreo 110 corturi. Tot aici am redescoperit muzica folk pe care nu o mai auzisem de multa vreme in jurul focului.