vineri, octombrie 09, 2009

Creasta Fagaras (prima zi 1 august 2009)

Din atatia cati se anuntasera ca merg cu noi in tura, a mai ramas doar un tip Iulian din Brasov si binenteles eu cu Alex. Asa ca am stabilit ca vom incepe tura din Turnu Rosu, intalnirea fiind la 07:00, pe 1 august 2009, fiecare venind din localitatea lui.
Prima zi am savurat din frumusetile naturii, de mersul prin padure, la un moment dat pe poteca ingusta printre copaci ne-au tasnit chiar prin fata cateva caprioare, un moment unic pentru mine, cu cat inaintam cu atat padurea incepea sa se rareasca, am facut nenumarate opriri in care ne-am infruptat cu afine, de ni s-au invinetit mainile si limba.
Ajunsi pe creasta ni se deschide orizontul ca o carte plina cu imagini, de care nu te saturi sa o rasfoiesti, facem popasuri dese, in care ne potolim setea la izvorasele ce curg din munte si admiram peisajele minunate si vietatile de pe aceste meleaguri, oile, magarii si hergheliile de cai.
In cea dintai zi am hotarat sa ramanem pe undeva pe langa Saua Suru, in jurul orei 17:00, urmand ca a doua zi sa ne continuam drumul pe creasta. Ne-am pus la somn multumiti ca am avut parte de o zi senina.Niciun comentariu: