vineri, octombrie 09, 2009

Un moment de ratacire

Intorsi din tura de recunoastere primesc o veste trista, cum ca Dani si Coco no vor mai merge cu noi pe Fagaras. Lucrul acesta m-a facut sa-mi pun si eu semnul intrebarii, si nu am mai avut acelasi entuziasm de-a merge, parca lipsea ceva, nu erea totul complet fara ei.
In ultima zi cand ar fi trebuit sa ma pregatesc pentru lunga tura, am luat hotararea sa plec la mare. Ajuns la mare am avut un sentiment de neliniste, de parca locul meu nu erea acolo, dar acest sentiment a fost alungat de placerea de a innota in mare si de cele trei tipe cu care urma sa impart pentru o saptamana aceiasi camera. Nu mi-a trebuit decat vreo doua ore de somn si doua apeluri, de la doua persoane care vroiau sa ni se alature turei noastre.
Asa ca s-a produs in mine o scanteie si parca a explodat in mine o dorinta de a merge negresit pe Fagaras, asa ca am reluat planul amanandu-l cu o zi, pe 01 august 2009. Mi-am luat la revedere de la mare si de la cine mai erea de luat si am pornit spre visul meu de un an.

Un comentariu:

Miana spunea...

Ma bucur mult ca ai facut jurnalele acestea, mi se par foarte utile si sper sa le folosesc intr-o buna zi.
As vrea sa te rog sa imi recomanzi o harta buna a Fagarasului... cand spui de visul tau de un an: anul trecut, pe 1 august, porneam din Dobresti (Dimbovita) spre un traseu de 4 zile, traversand Bucegii (pe la Ch.Orzei, Ch. Zanoagei, Bolboci, Pestera, Babele, Omu, Malaiesti si Busteni) . Pentru ca a fost primul traseu adevarat facut vreodata, le-am zis alor mei ca daca ne iese, la anu' vedem Fagarasul. Asa sa fie! Desi nu vrem creasta (suntem constienti ca nu avem pregatirea necesara), ne-ar placea sa facem un traseu de cateva zile si sa punem piciorul pe Moldoveanu sau Negoiu (sau amandoua). Mai e timp pana atunci, dar cum scriai intr-unul din articole, el trece repede si clipa mult-asteptata vine...
Felicitari, m-ai convins sa revin!